REFERENTIES

De stichting Become the best version of yourself sluit heel erg aan bij mijn liberale waarden waar de VVD ook voor staat! 
En tegelijkertijd is het Lisa Staal de drijvende kracht erachter: wat een vrouw! Er zit zoveel passie en overtuiging in dat het wel heel moeilijk is om daar dan niet door beïnvloed te raken en te denken: ‘Ja! Hier wil ik ook iets mee doen!
Dilan Yesilgoz – Tweede Kamer – VVD

Heel bijzonder hoe Lisa te werk gaat met meiden die de kern van hun probleem waar ze mee worstelen niet kunnen/durven te benoemen. Ik heb mogen ervaren hoe zij haar workshop geeft waarbij de emoties hoog oplopen en vele tranen rollen. Maar je ziet de opluchting in hun ogen alsof er een grote last van hun schouders valt. Door hun kwetsbaarheid te tonen, worden deze meiden juist sterker. Keep up the good work Lisa!
Humeyra Comce – Begeleider ‘Pak je Kans’ Amsterdam

Als ik dit meidenproject niet had doorlopen had ik het echt opgegeven en had ik alles laten liggen… Ik sta dankzij mijn coach Amber een stuk wijzer in het leven.
Naima – deelnemer meidenproject

Als BTBVOY niet op mijn pad was verschenen, was het slecht met mij afgelopen!
Soraya deelnemer meidenproject

Ik heb zoveel respect voor deze vrouw en de manier waarop ze mensen helpt en het beste uit hen naar boven probeert te halen. Ikzelf heb het genoegen gehad om door Lisa Staal gecoacht te worden.
Ik heb diverse psychologen gehad die me na 10 sessies nog steeds niet konden vertellen waar mijn gedrag, doen en laten vandaan kwamen.
Lisa daarentegen heeft me geconfronteerd, uitleg gegeven en de juiste manier aangeleerd, hoe om te gaan met mijn verleden en huidige situatie. Geen arts geen, psycholoog whatever…, heeft het mij zo helder kunnen formuleren. 


 

De masterclass, liefde, relaties en seks was ook interessant, jammer dat ik dit niet op jongere leeftijd allemaal wist… Persoonlijk vind ik dat zulke lessen al vanaf de middelbare school verplicht gegeven zouden moeten worden! 
It is al about LOVE. Lisa dank!
Halima – deelnemer Meidenproject

Voor ik aan dit traject begon wist ik niet zo goed wat ik ervan kon verwachten. Mijn coach Inge heeft me echter veel geleerd. Zo sta ik momenteel sterker in mijn schoenen en kan ik beter met bepaalde situaties omgaan. Inge is een lieve warme vrouw en ik heb tijdens het  coachingsproject een mooie band met haar opgebouwd.
Mariska- deelnemer meidenproject

Ik had direct een enorme klik met mijn coach Jennifer. We leken ook op erg elkaar. Ik heb in korte veel geleerd en kan nu meer voor mezelf opkomen en gemakkelijker Nee zeggen.
Serin – deelnemer meidenproject

De workshop tijdens dit meidenproject was een heftige en confronterende reis door mijn lichaam & geest.
Laila – deelnemer meidenproject

Oh, my GOD! Ik heb er geen woorden voor… Zo mooi, zo goed! Deze workshop zet alles in beweging.
Hadia – deelnemer meidenproject

Mijn band met mijn coach Maaike was direct vanaf het begin heel goed! Het is een hele fijne vrouw waar ik veel van heb geleerd!
Saffron deelnemer meidenproject

Ik voelde me direct veilig en vertrouwd bij mijn coach Angela. Vanaf het begin heeft zij mij onder haar vleugels genomen. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik aan de juiste persoon was gekoppeld. Angela is mijn rolmodel voor het leven en haar tools zal ik de rest van mijn leven kunnen gebruiken. Lieve Angela, I love you to the moon and back!
Ahlam deelnemer meidenproject

Lisa, je bent als een Engel gekomen in een tijd dat wij licht nodig hadden in een moeilijke tijd. Je hebt ons gekoppeld aan niet alleen coaches, maar alles in een. Superwoman! Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen en heb super genoten vandaag, Ik dank je nogmaals voor het mooie mens wie je bent en al die andere mooie mensen die ik heb leren kennen. Dikke knuffel.
Ahlam deelnemer meidenproject

Mijn band met Lisa was heel speciaal vond ik. Zij was een lieve zorgzame vrouw naar mij toe. Ik ben door dit project een stuk bewuster en wijzer geworden, wijzer en heb bepaalde patronen doorbroken. Ik zal het gaan missen!
Laila deelnemer meidenproject 1