PROJECT 1

In augustus 2015 lanceerden wij het eerste Amsterdamse meidenproject. In dit project boden we tien meiden diverse masterclasses en workshops aan en werden de deelnemers drie maanden lang gekoppeld aan een personal coach die hen tools aanreikte om een betere en gelukkigere versie van zichzelf te worden. Vanaf de eerste ontmoetingen ontstonden er hartverwarmende matches tussen coaches & coachees!

Op zaterdag 13 februari sloten we groots af. Degenen die zich het beste hadden ingezet, wonnen een professionele fotoshoot: voor 1 dag model. Modeontwerpster Monique Collignon stelde voor deze shoot haar collectie Couture Light ter beschikking. Einde van deze dag tijdens een hapje en een drankje reikte Monique de certificaten uit aan de 4 winnaars.
Telegraaf pagina Vrouw maakte een reportage.

Reportage fotoshoot & certicaten uitreiking met Monique Collignon.

De coaches

De drie winnaars van de fotoshoot

Modeontwerpster Monique Collignon, coaches & de winnaars

Modeontwerpster Monique Collignon, coaches & de winnaars

Lisa, je bent als een Engel gekomen in een moeilijke tijd dat wij licht nodig hadden. Je hebt ons gekoppeld aan niet alleen coaches, maar alles in een. Superwoman! Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen en heb super genoten vandaag, Ik dank je nogmaals voor het mooie mens wie je bent en al die andere mooie mensen die ik tijdens dit project heb mogen leren kennen. Dikke knuffel.
Ahlam deelnemer Meidenproject

PROJECT 2

Begin 2016 zijn we van start gegaan met het 2e meidenproject.

 

Op 28 mei 2016 sloten we nog grootser af in het College Hotel. Deze keer bood Royal Coster Diamonds de juwelen aan voor de fotoshoot.

Workshop acteren – Ferri Somogyi – GTST

De stichting Become the best version of yourself sluit heel erg aan bij mijn liberale waarden waar de VVD ook voor staat! 
En tegelijkertijd is het Lisa Staal de drijvende kracht erachter: wat een vrouw! Er zit zoveel passie en overtuiging in dat het wel heel moeilijk is om daar dan niet door beïnvloed te raken en te denken: ‘Ja! Hier wil ik ook iets mee doen!

Dilan Yesilgoz – Tweede Kamer VVD

Certificaten uitreiking

PROJECT 3

Op 12 februari 2016 ging het 3e meidenproject van start en hebben we 15 meiden mogen begeleiden en verzorgden wij inspirerende workshops om hen te motiveren het beste uit zichzelf en hun leven te halen. Daarnaast boden wij hen werk en superleuke stageplekken.
Op zondag 5 februari 2017 sloten we het 3e meidenproject wederom succesvol af. Dolores Leeuwin (Klokhuis) overhandigde de certificaten.
#RoyalCosterDiamonds #CollegeHotel

Trots op de prachtige erkenning van het Oranje Fonds, Willem en Maxima dank!

Masterclass Liefde, Relaties en Seks

Workshop met Kickbokser Orinta van der Zee

Workshop met Kickbokser Gilberto van Es

Workshop boksen – Bokstherapie.nl

Catwalk-empowerment training met Mireille Bruin

#Girlpower

Winnaars fotoshoot 3 met onze sponsor Royal Coster Diamonds

Finale Meidenproject 3

PROJECT 4

Meidenproject 4 is oktober 2017 van start gegaan. In dit 4e project hebben wij 35 meiden de weg van het geluk mogen wijzen. #enormegroei
We zijn trots op het feit dat steeds meer instellingen en scholen ons weten te vinden. Sinds kort is er ook een mooie samenwerking ontstaan met de zedenpolitie en Recherche van Amsterdam. #dankbaar
We hebben dit project op zaterdag 26 januari 2019 in het prachtige Apollo hotel mogen afsluiten. Het werd een unieke dag en avond, de liefde, respect en waardering stroomde in overvloed. Alle aanwezigen waren getuigen van een schitterende finale. Met dank aan Cooper Seykens, Dilan Yesilgoz, Patricia Steur, Sol Benzamour en Chantalle Laurent.

Workshop ‘Presenteer jezelf’

Workshop acteren met Mounira Mansour

Mounira Mansour met een van de meiden

Workshop Presenteer jezelf

Workshop Acteren met actrice en presentatrice Mounira Mansour