Become the best version of yourself zet zich in om meiden in nood de hand te reiken. Zit jij op de middelbare school in AMSTERDAM of ALMERE & word je ernstig gepest? Mail ons jouw verhaal & wij gaan ons 1000 procent inzetten om het pesten te stoppen! Ook gaan we je leren meer voor jezelf op te komen, zodat jouw leven weer LEUK wordt!

 

Liefs,
Team Become the best version of yourself

 

info@becomethebestversionofyourself.nl

WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN

Wij hebben een B-TEAM gelanceerd. Dit jonge TEAM bestaat uit sterke inspirerende persoonlijkheden die RESPECT verspreiden in Amsterdam en Almere.
B-TEAM leden gaan in gesprek met de pesters om hen bewust te laten worden van hun gedrag. Ze zullen zich 1000 procent inzetten om te zorgen dat het PESTEN stopt!

Teamleider Gilberto van Es

Security Manager – Professioneel Kickbokser

 

“Become the best version of yourself hanteert de normen en waarden zoals de mensheid ze bedoeld heeft. Respect naar anderen, doormiddel van respect naar jezelf”.

Jack Scheers

Personal Trainer – Coach Nederlandse JuniorenTeam American Football

 

“Wees altijd jezelf, leer om je gevoelens te uiten, ontwikkel zelfvertrouwen en ga voor die mooie toekomst. Je hoeft niet geweldig te zijn om te starten. Je bent geweldig als je start!”

www. ptpowerbody.nl

Oliver Jongeling

Havo-scholier

 

“Actie ondernemen is zien wat iedereen ziet en vervolgens doen wat niemand anders doet.”

Holly Mae Brood

Actrice

Marilene Hoekstra

Student

 

“Iemand die pest botviert zijn eigen frustraties op anderen vanwege een gebrek aan zelfrespect.”

C-TEAM & COACHING

Tevens hebben wij een C-TEAM (de coaches) in het leven geroepen. Dit team bestaat uit psychologen, therapeuten en ervaringsspecialisten. Als we jou gaan begeleiden krijg je van ons een coach toegewezen. 4 maanden lang word jij dan gemotiveerd het beste uit jezelf te halen, zodat je gelukkiger in het leven komt te staan. De TOOLS die je aangereikt krijgt, kun je de rest van je leven gebruiken.

BOKSLES

Maar we doen meer. Naast coaching krijg je maar liefst 10 weken lang, 1 keer per week een gratis boksles. Zo word je niet alleen mentaal sterker gemaakt maar ook lichamelijk. Door boksen (andere vechtsport ook goed) verandert je houding. Ipv dat jij je een ´bange muis´ voelt, leer je door coaching in combinatie met boksen een ´tijger´ te zijn!

WAT WE VOOR DE PESTERS KUNNEN BETEKENEN

Ook de pesters krijgen bij ons de kans om gratis bokslessen te volgen, zodat ze leren om hun frustraties in de sportschool achter te laten. Tevens bieden we de pesters een gratis workshop persoonlijke ontwikkeling aan. Pesters zijn ook vaak kinderen van de rekening en dus deels slachtoffer. We helpen hen ook graag een betere & gelukkigere versie van zichzelf te worden.

DE GEVOLGEN VAN DE JA-MAAR HOUDING… 
Het is 2015 en PESTEN is nog steeds een megagroot probleem. Het blijft niet alleen bij woorden, jongeren meppen er tegenwoordig heftig op los. Het gevolg is dat zelfdoding onder jongeren die GEPEST worden extreme vormen aanneemt. Inmiddels zijn er miljoenen euro’s uitgegeven om het PESTEN aan te pakken, maar helaas is onze maatschappij er weinig mee op geschoten.

Become the best version of yourselfvindt dat er strenger, duidelijker en sneller moet worden opgetreden. De aanpak is te slap! Veel te slap! Onder het ja-maar verzint men excuses om niet tot actie te hoeven komen. Ook de diverse pestprotocollen zijn om te huilen. Het schrikt pesters (en aanhang) niet af en dus gaan ze lekker door met treiteren en maken ze het leven van andere kinderen (jongeren) tot een hel!

SO, let’s spread love & respect, want dat heeft Nederland nodig. En liefde & respect betekent ook voor anderen opkomen. NO GUTS NO GLORY!

Naomi Tataroglu

Rolmodel en onze nieuwe spreker

 

Naomi is vroeger jarenlang ernstig gepest en is uit angst later PESTER geworden. Inmiddels maakt Naomi een flitsende carriere als kickbokser en zet ze zich samen met ons in tegen PESTEN. Diepe buiging voor Naomi!

 

LANDELIJKE MASTERCLASS PESTEN = LAF
Tevens hebben wij een inspirerende en confronterende masterclass over pesten ontwikkeld. Deze is geschikt voor het middelbaar onderwijs: 12-16 jr.
Lisa (directeur stichting) en Naomi komen deze bijzondere masterclass samen geven. Masterclass boeken? Mail naar info@becomethebestversionofyourself.nl

MET MEDEWERKING VAN

HAIR & MAKE-UP
Shiona Franke

Zonder sponsoren konden we dit project niet lanceren. Veel dank aan: