In deze harde maatschappij is het een must geworden om jongeren (jong volwassenen) te leren hoe ze meer eigenwaarde en zelfrespect kunnen ontwikkelen. Daarom bieden wij jongeren individuele coaching aan. Naar gelang van het te bereiken doel werken wij met trajecten die 3, 5, 9 maanden of langer kunnen duren.

Ben jij een ouder? Een directeur of medeweker van een jeugd-instelling? Een schoolleider? En wil je meer weten over individuele coaching? Wij horen graag van je. Wij geven jongeren tools om de beste versie van zichzelf te worden en dus de gelukkigste versie!

 

Ons TEAM bestaat inmiddels uit meer dan 25 coaches die zich liefdevol inzetten om jongeren de weg te wijzen, de weg van liefde die uiteindelijk leidt naar meer eigenwaarde en zelfrespect!

REFERENTIES

Vanaf de eerste dag dat ik kennis maakte met mijn coach Angela, heeft zij mij onder haar vleugels genomen en voelde ik me direct veilig. Drie maanden lang heeft zij me gesteund en ontving ik ‘tools’ die ik voor de rest van mijn leven kan blijven gebruiken. Angela is een power-woman, ik bewonder haar als mens en ze zal voor mij altijd een rolmodel blijven. Angela, I love you to the moon and back.
Ahlam

Hallo ik ben Jadzia van Mesbergen, ik ben 14 jaar en woon in Den Haag. In mei ben ik begonnen met het coachings-traject van Become de best version of your self. Eind juli was het traject voorbij en ik ben enorm veranderd en goed geholpen. Eerst cijferde ik mezelf een beetje weg om anderen te helpen i.p.v aan mezelf te denken. Lisa, mijn coach heeft mij heel goed geholpen met mijn zelfbeeld en leerde me ook om aan mezelf te denken.
Nu na de coaching voel ik mij veel beter en gelukkiger, want ik kan er voor anderen zijn, maar ook voor mezelf! Dit maakt mij een gelukkiger mens. Lisa, dank voor de goede steun, je hulp en advies!

Ik ben drie maanden gecoacht door Evelyn Gomez Pinero. Ik had een aantal verbeterpunten die ik met Evelyn heb besproken, omdat ik dat wilde veranderen. Inmiddels is dat gelukt en heb ik veel geleerd!
Kevita Kesarsing

Ik heb zoveel respect voor Lisa Staal en de manier waarop ze mensen helpt en het beste uit hen naar boven probeert te halen. Ikzelf heb het genoegen gehad om door deze vrouw gecoacht te worden. Ik heb diverse psychologen gehad die me na 10 sessies nog steeds niet konden vertellen waar mijn gedrag, doen en laten vandaan kwamen. Lisa daarentegen heeft me geconfronteerd, uitleg gegeven en de juiste manier aangeleerd, hoe om te gaan met mijn verleden en huidige situatie. Geen arts geen, psycholoog whatever…, heeft het mij zo helder kunnen formuleren.
De masterclass, liefde, relaties en seks was ook interessant, jammer dat ik dit niet op jongere leeftijd allemaal wist… Persoonlijk vind ik dat zulke lessen al vanaf de middelbare school verplicht gegeven zouden moeten worden! It is al about LOVE. Lisa dank!’
Halima

Voor ik aan dit traject begon wist ik niet zo goed wat ik ervan kon verwachten. Mijn coach Inge heeft me echter veel geleerd. Zo sta ik momenteel sterker in mijn schoenen en kan ik beter met bepaalde situaties omgaan. Inge is een lieve warme vrouw en ik heb tijdens het coachingsproject een mooie band met haar kunnen opbouwen. 
Mariska

Lieve Lisa,
Last but not least, maak ik gelijk gebruik van de gelegenheid om je heel, heel, heel erg hartelijk te bedanken voor jouw gedreven en betrokken manier waarmee jij Angela (en mij!) hebt gecoacht. Het is hartverwarmend en ontroerend tegelijk om te zien hoe je in een relatief korte tijd zo veel hebt bewerkstelligt bij Angela. Tuurlijk moet zij zelf willen, er voor openstaan. Maar het is een ware kunst om door haar gedrag haar heen te kijken, haar ECHT te zien, haar vertrouwen te winnen en tot haar door te dringen. Ik vind dat je dat op een voortreffelijke manier hebt gedaan. 

Dank je wel dat je haar pijn respecteert en haar hebt geleerd dat pijn nooit een reden mag zijn om jezelf en anderen nog meer te verwonden. Dank je wel dat je haar hebt geleerd dat zij er altijd voor kan kiezen om haar pijn en verdriet juist een bron van kracht te laten zijn en

 

A DAMN GOOD REASON om extra goed voor jezelf te zorgen!Heel veel liefs, succes met al het moois dat je doet met Become the best version of yourselfRachel